måndag 3 december 2012

3-års kalas - Utlottning!!

GRATTIS till mig själv och till er mina kära läsare !
16 november fyllde Ozas pysselverkstad 3 år men det hade vi inte tid att fira just då men det gör vi nu.
 Dessutom börjar mätaren närma sig 20.000 besökare så det är väl lika bra att fira det också!


Firandet är en utlottning och går till på följande sätt: Lämna en kommentar i kommentarsfältet så får du en lott, om du skriver en mening om du har gjort något bra för andra människor under året (virkat en hjärtekatt, stickat halsduk till hemlösa, skänkt pengar till välgörenhet etc ) så får du en extra lott. Om du har en blogg kan du naturligtvis länka från bloggen för att få två lotter. Utlottningen består av en bok se nedan. Om det blir många som vill vara med i utlottningen kanske det blir ett och annat tröstpris också ! Du kanske behöver en extra julklapp för att du har jobbat så hårt i år!


Utlottningen pågår till 16 december !12 kommentarer:

 1. Jag brukar sy byxor till "kongotanterna". Dom skickar klädpaket till nyfödda till en klinik i Kongo. Mödrarna kommer lättare till kliniken om dom samtidigt får ett klädpaket och samtidigt överlever fler barn och mödrar.
  Kongotanterna gillar att sticka koftor och mössor men byxor är lättare att sy än sticka. samtidigt minskar mitt tyglager. Alla nöjda och glada.
  mvh
  elainesbild@yahoo.se

  ps. jag fick inget besök av tidningsförsäljare så jag missade boken

  SvaraRadera
 2. Grattis!
  Inser att det var över ett år sedan jag virkade och stickade mössor och filtar till välgörenhet - det måste det ju bli ändring på!

  SvaraRadera
 3. Grattis Åsa! Hoppas allt är bra med dig o att du hinner med lite pyssel trots nya jobbet. Jag stickar för fullt, f n en liten klarblå "lurvig" hoodtröja till vår älskade lille Theodor. Den blir så fin så fin. Jag har inte handarbetat till välgörenhet, men skänker gärna pengar till flera olika org.
  Ha en bra jul! Stor kram!
  Ulrika

  SvaraRadera
 4. Grattis =).
  Jag har precis börjat virka och sticka, vilket är fantastiskt roligt. Boken ser underbar ut. Jag arbetar som lärare och vid höstens friluftsdag i oktober fick vi så myckeet mat över (fick ut mat i kantiner till skogen)att jag kände vi måste kunna göra något. Jag ringde till RIA (mötesplatsen för dig som har det svårt) i våran stad. De ideella arbetande där tog gladeligen emot maten och berättade att de hade mellan 40-50 personer som kom för att få mat och hjälp varje dag. Jag kände mig så lycklig att kunna hjälpa.

  MVH Jessica
  jessica_carlberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. grattis vill gärna vara med och ha chans och vinna denna bok.
  Länkar på min blogg
  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 6. Jag vill också gärna vara med i utlottningen.
  Har inte stickat till välgörenhet utan det blir mest till familjen och allra mest då till de tre barnbarnen.Men jag skänker regelbundet pengar till några organisationer och sporadiskt till andra.

  Hälsningar Margaretha G.
  margaretha.gustafsson@telia.com

  SvaraRadera
 7. jag vill också vara med i utlottningen:)

  jag skänker varje månad pengar till organisationer som hjälper andra:)

  SvaraRadera
 8. Vill gärna vara med i utlottningen, boken ser mysig ut! Samlar in kläder mm från vänner o bekanta, lämnar det till ngr som kör till Runänien och Moldavien.Har också förmedlat sängkläder, från ca 50 bäddar från en camping, till barnhem och ett älderboende där.Känns så bra, nu vet alla runtomkring att inget ska slängas när det kan hjälpa andra! mvh maritha.karlsson@live.se

  SvaraRadera
 9. Jag vill oxå jättegärna vara med i din utlottning! Jag länkar och tar två lotter!

  Ha en fin 2:a advent!

  SvaraRadera
 10. Grattis, jag vill vara med och fira

  SvaraRadera
 11. Klart jag vill vinna den boken. Jag sponsrar en barnby i Rumänien, Caminul Felix. Där får föräldralösa barn en ny familj med föräldrar och syskon. Även min 50-årspresent hamnade där. Ska försöka ta mig dit för att se med egna ögon.
  Jimmy Rydé

  SvaraRadera
 12. Jag har ett fadderbarn i Riga som får pengar varje månad och lite extra då och då. Skänker även varje månad t Unicef och WWF. Försöker även tänka i det lilla i vänlighet som sprider sig... Ge någon sin parkeringsbiljett etc. Hoppas att jag hinner göra mer praktiska saker när barnen blir lite större! Marie marie.eslon@passagen.se

  SvaraRadera